Arjan Bhullar otišao iz UFCa i potpisao za ONE Championship!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jutros je izašla iznenađujuća vijest kako kanadsko/indijski teškaš Arjan Bhullar napušta UFC i prelazi u najbolju azijsku promociju, ONE Championship. 

Arjan Bhullar (9-1), koji predstavlja Kanadu je već jučer stavio na Instagramprofil sliku kako potpisuje novi ugovor i svi su mislili da produžuje suradnju sa UFC, ipak jutros je izašla vijest kako to nije tako. Bhullar je potpisao za ONE Championship, koji je tako doveo novo pojačanje na roster. Posebno zanimljivo je da je Bhullar u UFC bio vrlo dobar i imao skor 3-1 sa pobjedama protiv Luisa Henriquea, Marcela Golma i nazadnje protiv dotad neporaženog Juana Adamsa. Jedini poraz mu je zadao Adam Wieczorek. Ipak Bhullar nikada nije bio previše atraktivan publici, jer se njegov stil svodio većinom na hrvanje i sve je borbe dobio na odluku. Bhullar je imao i nekih problema sa Reebokom, jer mu nisu dozvoljavali nositi turban. Tako je Bhullar vjerojatno potpisao za organizaciju, koja je ponudila najviše.

Što se tiče ONE Championshipa, oni su doveli još jedno zvučno i zanimljivo ime, nakon Demetrious Johnsona, Eddie Alvareza, Vitor Belforta, Sage Northcutta, Yushin Okamija… Teška kategorija je u ONE Championshipu uz polutešku najlošija. Prvak je bivši UFC borac Brandon Vera, ali on ima ugovorenu borbu za pojas poluteške protiv Aung La N Sanga. Najzanimljiviji je svakako Cage Warriors prvak Mauro Cerilli , a tu su još Alain Ngalani, Alexandre Machado i Hideki Sekine. Ovo je svakako kategorija, gdje Bhullar ima velike šanse biti prvak, osim ako ONE ne dovede još nekog teškaša, što će morati, ako žele napraviti atraktivniju kstegoriju.

Share.

Leave A Reply