Bektić protiv Emmetta u Sacramentu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinoć je Flocombat sajt objavio kako je verbalno dogovorena sjajna borba perolake kategorije između Josha Emmetta i Mirsada Bektića, a trebala bi se održati u Sacramentu! 

Josh Emmett (14-2) i Mirsad Bektić (13-1) su dva nadolazeća borca kategorije do 145lbs, a već sada su oba u TOP 10 perolake kategorije.

Josh Emmett bi se tako vratio brzo nakon UFC on ESPN 2 eventa, koji se održao krajem marta, a tada je brutalno nokautirao Michaela Johnsona njegovim zaštitnim oružjem desnim overhandom i to samo 46 sekundi prije kraja borbe, koju je vjerojatno gubio po bodovima. Bila je to druga najveća pobjeda u karijeri Emmetta, najveća je svakako ona protiv Ricarda Lamasa, kojeg je isto brutalno nokautirao u prvoj rundi. Između te 2 borbe doživio je težak nokaut poraz protiv Jeremya Stephensa u drugoj rundi tadašnjeg main eventa. Emmett ima poraz još od Desmonda Greena podijeljenom odlukom sudaca. Kao što smo rekli Emmett ima strašan desni overhand, ali je i vrlo dobar hrvač.

Mirsad Bektić bi se tako vratio nakon pobjede karijere protiv Ricarda Lamasa, kojeg je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca. Prije toga je Bektić nokautirao Godofreda Pepeya u prvoj rundi. Jedini poraz Bektića je protiv Darrena Elkinsa, iako je dominirao 2 runde i 3 minute treće, bio je na kraju brutalno nokautiran od strane UFC veterana. Bektić ima vrlo dobar boks i poznat je po odbrani od udaraca i vrlo malo prima udaraca, samo 1.42 po minuti, po čemu je drugi najbolji u kategoriji. Jako je dobar i hrvač, ima 53.1% uspješnosti rušenja, a i po tome je na drugom mjestu i kategoriji. Ima i 100% odbrane od rušenja. Zaista kompletan borac.

Ovu vijest o borbi je objavio Flocombat i vjerujemo kako je to točno, jer oni su prvi objavili i vijest o borbi Stošić vs. Clark. Ovo je za Mirsada dobar match up, ako uspije izbjeći overhand Emmetta, onda možemo biti sigurni da može pobijediti ovu borbu. Event u Sacramentu održati će se 13. jula, a još nije poznat main event.

Share.

Leave A Reply