BOMBA: Nate Diaz se vraća u augustu protiv Anthony Pettisa!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jutros je kao bomba odjeknula vijest o povratku Nate Diaza, koju je prvo objavio Ariel Helwani, a kasnije na Twitteru potvrdio i Dana White!

Prema informacijama Nate Diaz konačno se vraća u oktagon i to na velikom UFC 241 eventu, kojeg predvode Daniel Cormier i Stipe Miočić! Njegov protivnik će biti bivši prvak Anthony Pettis, a oni će biti sunaslovna borba tog eventa u augustu. Borba će se održati u velter kategoriji.

Nate Diaz se nije borio još od 2016. godine, kada je bio poražen u revanšu protiv Conora McGregora u fantastičnoj borbi. Ipak nakon te borbe, njegov povratak se spominjao dugo, a izgleda kako je sada ipak uspio dogovoriti se sa UFC i vratiti će se u kavez. Diaz je jedan od najpoznatijih boraca u UFC, zbog svoje karizme i stila borbe.

Anthony Pettis je već bio UFC prvak u lakoj kategoriji, nakon toga je dosta pao u karijeri, ali sada se ponovno preporodio. U zadnje 3 borbe ima 2 pobjede i jedan poraz. Prvo je pobjedio u Chiesu armbarom, a onda je došla možda i najbitnija borba u ovoj priči. Tu borbu je izgubio, ali imao je pravi rat protiv Tony Fergusona, koji ga je gurnuo u velter kategoriju i main event protiv Stephena Thompsona. Pettis je Thompsona brutalno nokautirao u drugoj rundi superman udarcem. Pettis je jedan od najatraktivnijih boraca u UFC .

Ovoj borbi se zaista možemo radovati, jer nas očekuje rat. Za UFC 241, koji će se održati u Anaheimu 17.8. su najavljene samo 3 borbe, ali event već izgleda brutalno: DC vs. Miočić; Pettis vs. Diaz; Romero vs. Costa.

Share.

Leave A Reply