Da li je Andrade tapkala protiv Namajunas? (Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jutros se pojavio jedan jako zanimljiv video, koji nam pokazuje jedan detalj, koji u live prenosu nismo mogli vidjeti, a taj pokazuje mogućnost da je Jessica Andrade tapkala na kimuru protiv Rose Namajunas. 

Podsjetimo da je Andrade u nedelju postala nova prvakinja slamka kategorije brutalnim slamom protiv Rose Namajunas, koja je do tog trenutka bila puno bolja u toj borbi. Ipak je taj slam presudio i donio Brazilki pojas pred njezinim fanovima.

Ali danas se pojavio video, na kojem vidimo zanimljiv detalj, kada je Andrade digla Rose u zrak, a Rose je u tom trenutku držala kimuru i na videu izgleda kao da je Andrade u jednom trenutku 2x tapnula, ali onda je “zakucala” Rose na pod i borba je bila gotova. Ipak taj video je podijelio fanove. Jedni kažu kako je Brazilka tapkala na submisiju, a drugi kažu kako je Andrade pokušala doći do ruke Namajunas, kako bi se izvukla iz kimure, ali nije uspjela pa je onda odustala i odlučila se da “slama” Rose. A čini se i kako Andrade nije tapkala na Rose, jer da jeste sigurno bi Namajunas spustila kimuru i počela slaviti. A vjerojatno i kimura nije bila toliko jaka da bi Andrade tapkala.

Share.

Leave A Reply