Darko Stošić ugovorio borbu na UFC on ESPN 5, na isti event dodano Latifi protiv Oezdemira, Antonina Shevchenko i još nekoliko borbi!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danas je na više domaćih medija pojavila se vijest o borbi Darka Stošića protiv Kennedya Nzechukwua, a to je objavio i insajder Marcel Dorff. Isto tako je objavio da će se na tom istom eventu održati još jedna važna borba za polutešku kategoriju između Volkana Oezdemira i Ilira Latifija! 

Darko Stošić (13-2, UFC 1-1) se tako vraća jako brzo nakon poraza od Devina Clarka u Švedskoj. Njegov protivnik za ovaj event će biti Kennedy Nzechukwu (6-1, UFC 0-1), koji je u UFC došao sa dosta hajpa, ali bio je poražen protiv Paula Craiga trokutom pred kraj 3. runde. On je jako dobar udarač, koji je visok nešto manje od 2 metra, ali njegovo hrvanje je i dalje nepoznanica. Bit će ovo jako zanimljiv meč.

Već su jutros objavili main event ovog eventa između Covingtona i Lawlera, a tokom dana je dodano još nekoliko borbi na ovaj card. Najzanimljivija je svakako između Volkana Oezdemira i Ilira Latifija, borba, koja se zbog ozljede Latifija nije održala u Švedskoj, ali ako sve bude uredu, doći će do te borbe 3. augusta u Newarku. Na ovom eventu će se boriti i sestra UFC prvakinje Valentine Shevchenko, Antonina, koja će se boriti protiv Čehinje Lucie Pudilove. Veteran Gerald Meerschaert će se okušati protiv talentiranog Trevina Gilesa, a Zelim Imadaev protiv Salima Touahrija.

Share.

Leave A Reply