Dodane sjajne borbe na UFC event u Sacramentu. Faber najavio povratak!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinoć su se otkrile neke vrlo zanimljive borbe za UFC FN u Sacramentu, a tamo povratak planira i bivši WEC prvak i višestruki UFC izazivač Urijah Faber!

Na ovom eventu vraća se bivša prvakinja ženske muha kategorije, kojoj je bio pojas oduzet, a pala je i na doping testu, to je naravno Nicco Montano. Ona će se nakon 2 godine nakon što je osvojila titulu, vratiti u kavez protiv Sare McMann, koja se vraća nakon 2 poraza, a ni ona se nije borila više od jedne godine.
Ugovorena je još jedna zanimljiva ženska borba, a u njoj će nastupati najtalentiranija borkinja UFCa Cynthia Cavillo protiv Livie Renate Souze, bivše Invicta prvakinje.

Što se tiče muških borbi već prije su poznate borbe Dariush vs. Klose, Vettori vs. Ferreira i Roberson vs. Phillips.
Sada su poznate još 2 borbe, a najzanimljivija je ona između UFC veterana Darrena Elkinsa i fenomenalnog grapplera Ryana Halla.
U bantamu će se boriti Martin Day i Benito Lopez.

Zanimljivo, na ovom cardu mjesto traži i Uriah Faber, slavni WEC prvak i višestruki izazivač u UFCu, koji se 2016 umiriovio, ali sada želi povratak u svom rodnom gradu. Faber se u zadnje vrijeme posvetio svom gymu Team Alpha Male. On je miljenik kalifornijske publike i svakako bi se UFCu isplatilo gurnuti na ovaj event, možda čak i glavna borba. Faber je rekao da će se boriti protiv bilo koga u bantam ili perolakoj kategoriji. Faber će ove godine napuniti 40 godina.

Ovaj event još nema određene borbe, koja će ga predvoditi.

Share.

Leave A Reply