Duško Todorović ugovorio borbu u Contender Series!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ponajbolji srpski MMA borac Duško Todorović ugovorio je sljedeću borbu i to u Dana White Contender Series!

Duško Todorović (8-0) ima 25 godina, takmiči se u srednjoj kategoriji, a trenira u timu Secutor. Aktualni je SBC prvak srednje kategorije, a već je pobjedio nekoliko vrlo zanimljivih imena. Najvažnija pobjeda mu je ona zadnja protiv Michela Perreire, koji je danas UFC borac i debitirao je sa pobjedom, ali u velter kategoriji. Pobjedio je i legendarnog Kauza Takahashia u Japanu, kao i njemačkog talenta Alexandera Poppecka, koji također ima ugovorenu borbu na Contender Series. Duško je sve pobjede ostvario prekidom (5 nokauta, 3 submisije).

A njegov protivnik je već poznat. To je kanadski srednjaš, koji ima iskustva i sa borbama u poluteškoj kategoriji, Teddy Ash (14-4). On je vrlo iskusan borac i težak zadatak za Duška, ali ipak se ga može proći. Bio je završen u karijeri već 3x, svaki put u prvoj rundi. Prvak je kanadske organizacije Unified MMA u 2 kategorije. Najveće pobjede su mu protiv 2 UFC veterana Setha Baczynskog i Dominique Steelea (pobjedio ga u revanšu, prvu borbu izgubio).

Ova borba održati će se na zadnjem Contender Seriesu ovog ljeta, 27. augusta. Contender Series je manja organizacija Dana Whitea, koja održava evente utorak, a svaki card ukljućuje 5 sjajnih borbi i 10 boraca bore se da bi ostavili što bolji utisak i dobili poziv u UFC. Eventi se održavaju u UFC dvorani, a prenose se na UFC Fight Pass. Dana White traži atraktivne borce ili kako on kaže “killere”, koji stalno traže završetak. To je svakako Duško Todorović i nadajmo se da će Duško uspjeti pobijediti protivnika u što boljem izdanju i zaraditi ugovor života sa UFCom. Želimo mu svu sreću.

Share.

Leave A Reply