Holly Holm: “Amanda je najveća, ali nije se borila protiv Holly.”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Holly Holm je u ponedeljak odgovarala na novinarska pitanje tokom Media Day događaja za UFC 239. Dala je nekoliko vrlo zanimljivih mišljenja o nadolazećoj borbi protiv Amande Nunes i o protivnici samoj. 

Jasno je da se UFC 239 sve više bliži, do eventa je ostalo još samo 10 dana, a to će biti jedan od najboljih UFC eventa ove godine uoči International Fight Weeka. Na tom cardu imat ćemo 2 borbe za pojas, prva je glavna borba večeri, jedan od najboljih boraca svih vrijemena Jon Jones braniti će pojas protiv Thiaga Santosa, dok će bivša prvakinja Holly Holm pokušati vratiti pojas ženske bantam kategorije protiv najveće borkinje ikad Amande Nunes.

Holm je prvo dobila nekoliko pitanja o Amandi. “Amanda je velika za ovu kategoriju, kao i ja. Vjeruje u sebe, budući da prihvata svaki izazov i vjeruje u sebe da će pobjediti. Vrlo je samouvjerena, dolazi nakon velike borbe i velike pobjede protiv Cyborg. Njezino samopouzdanje je visoko, ali najgore je kada se borci osjećaju neuništivi”.

Nakon toga je usporedila borbu između Amande i Cyborg te između nje i Cyborg. “Kada ideš u tučnjavu znaš da će jedna pasti. Svaka borba je različita. Borba mene i Cyborg je drugačija od borbe Amande i Cyborg. Možete pogledati stvari iz više uglova. Možete pogledati nekoga kao Shevchenko, koja je stvarala probleme Nunes, jer je tehničarka, a onda pogledajte nekog kao što je Cyborg. Shevchenko je sada prvakinja u muha kategoriji, Cyborg je bila prvakinja u perolakoj kategoriji. Amanda je nokautirala veću protivnicu, a imala probleme sa manjom. Ne mogu pogledati borbu i misliti to je uradila u ovoj borbi, to će uraditi i meni. Ne možeš tako razmišljati. Svaki borac ima drugačiji stil i nitko nije isti. Ja nisam Cyborg i nisam Shevchenko. Ja sam Holly Holm.”

Na kraju je dobila i pitanje ako misli da je Nunes najveća borkinja u povijesti ženskog MMA. “Ako imaš pojas u 2 kategorije onda si nešto posebno. Ali nije se još borila protiv Holly. To je totalno druga borba. Ako je najbolja? Jeste. Borim se protiv teške protivnice? Da. To ne bi bila toliko iščekivana borba, da nije tako velika. Amanda ne bi bila tu gdje jeste da nije radila dobre stvari. To je stvarno velika borba, ali ja sam spremna, trenirala sam jako i to je ono što radim. Radim za pobjedu.”

Share.

Leave A Reply