INTERVJU: Jovan Todorović

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imali smo priliku da obavimo intervju sa, MMA borcem iz Crne Gore, Jovanom Todorovicem. Veliko hvala Jovanu na pristanku na intervju!

 

1. Kada i zašto ste poceli trenirati MMA?
– Aktivno treniram MMA od 16 godine kada sam poceo u MMA Team Zabjelo,tada sa zeljom da se njime bavim samo rekreativno. Kasnije vec vidio sam da mogu vise,jer sam se isticao na svakom treningu odlucio sam ostati u toj prici i probati se u ringu.

2. Član ste MMA Tima Zabjelo. Koliko ste zadovoljni uslovima u timu, kao i sparing partnerima?
– Zabjelo je tim u kojem struji pozitivna energija i prijateljski duh,sparing partnera je uvijek bilo jer je klub kroz godine iznedrio mnogo boraca koji se vise ne bave aktivno mozda,ali su tu kada su mi pripreme da pomognu koliko mogu,a trenutno ima nekolicina vrlo kvalitetnih momaka,kakvi su uslovi regionalno,zadovoljan sam i srecan kakvi su uslovi.

3. Sledeci mec vam je 7.septembra na MFC 9 protiv Mihovil Susa. Šta ocekujete od tog meca i kakvo je vaše mišljenje o protivniku?
– Od mog sledeceg meča na MFC9 ocekujem nista drugo osim pobjede,smatram da je borac kvalitetan onoliko koliko vremena provede u treningu,tako da u tom smisli siguran sam ne moze biti kvalitetniji od mene. Protivnika ne znam,nikakv podatak o njemu mi nije poznat.

4. Koji segment MMA vam najviše odgovara?
– Najvise u posljednjem vremenu sam posvetio svojem stend up ali nista manje i BJJ,a borba mi odgovara u potpunosti nezavisno od pozicije u kojoj se nalazio.

5. Vaše mišljenje o regionalnoj sceni? (borcima i organizacijama)
– Regionalna scena napreduje jakim intezitetom i smatram da ce vremenom sve vise nasih boraca biti u vodecim svjetskim organizacijama.

6. Ko vam je omiljen borac u MMA?
– Omiljeni borac mi je Jon Jones,koji mi je sluzio kao uzor i jedan od razloga sto sam poceo MMA.

7. Koji su vaši ciljevi u karijeri?
– Veoma mu se divim (Jones) i cilj mi je da ga jednog dana pobjedim,a njemu do tog dana zelim da ostane neporazen i u najboljoj formi.
Sportski pozdrav 😉

Share.

About Author

Leave A Reply