INTERVJU: Lazar Kukuličić

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imali smo priliku da obavimo intervju sa, MMA borcem iz Crne Gore, Lazarom Kukulicicem. Zahvalnost Lazaru na pristanku na intervju!

 

 

1. Kada i zašto ste poceli trenirati MMA?

– MMA sam poceo da treniram prije, od prilike, 5 godina. Od uvijek sam volio borilacke sportove, i na neki nacin se moze reci da sam zavisnik od adrenalina. Moze se reci da sam bio u jednu ruku problematican, i u ovom sportu sam pronasao mir i svrhu. Nesto kasnije sam uporedo poceo da treniram karate, u Karate Klubu Omladinac ciji sam i clan, i ubrzo sam postao i reprezentativac.

 

2. Član ste MMA Tima Zabjelo. Koliko ste zadovoljni uslovima u timu, kao i sparing partnerima?

– Momci iz MMA Tima Zabjelo su odlicni sparing partneri, zeljni borbe i dokazivanja. Imamo dobru ekipu koja se pomaze i u sali i van nje, ekipu koja je puna pozitivne energije i naravno ekipu koja je spremna za svaki izazov. Sto se uslova tice, vise sam nego zadovoljan.

 

3. Sledeci profi MMA mec vam je 7.septembra na MFC 9 protiv Yann Liasse. Šta ocekujete od tog meca i kakvo je vaše mišljenje o protivniku?

– Pa ostvario niz od tri pobjede prekidima u prvoj rundi i svakako bih volio da se tako nastavi. Ne zelim da govorim bilo sta unaprijed, niti da predvidjam ishod jer je Yann kvalitetan borac i uvijek je pun iznenadjenja. Bitno je da, hvala Bogu, pripreme idu kako treba, bez nekih ozbiljnih povreda. Nadam se da ce se tako i nastaviti i da cemo gledaocima pruziti dobru borbu.

 

4. Koji segment MMA vam najviše odgovara?

– Generalno ja sam stand up borac, ali sam dosta vremena posvetio rvanju i BJJ. Mogu reci da sam dosta napredovao i da se dobro osjecam u svim segmentima borbe.

 

5. Vaše mišljenje o regionalnoj sceni? (borcima i organizacijama)

– S obzirom na uslove, regionalna scena je na zavidnom nivou, i mislim da ce borci sa ovih prostora biti priznati u svim velikim MMA organizacijama. Naravno volio bih i da bude sto vise organizacija slicnih MFC-u, u kojima bi mladi borci dobili svoju sansu.

 

6. Ko vam je omiljen borac u MMA?

– To je definitivno Georges St-Pierre. Mislim da je najbolji borac ikad, izuzetno inteligentan i uvijek ukazuje postovanje protivniku, bilo da on to zasluzuje ili ne.

 

7. Koji su vaši ciljevi u karijeri?

– Cilj mi je da radim borbe u najjacim svjetskim organizacijama, i da predstavim svoj narod i svoju zemlju u najboljem mogucem svjetlu. Volio bih da postanem dobar uzor djeci, a kasnije da se ostvarim i kao trener. Sto se kaze sve uz Boziju pomoc.

 

Share.

About Author

Leave A Reply