INTERVJU: Nikola Lazić

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ovog puta smo odradili intervju sa, MMA borcem iz Srbije, Nikolom Lazićem. Nikola ima profesionalni skor 3-0-0. Veliko hvala Nikoli na pristanku na intervju i datim odgovorima!

 

1. Kada i zašto ste poceli trenirati MMA?
– MMA sam počeo da treniram 2011.godine, a razlog zašto sam počeo da treniram MMA je da su me oduvek privlačile borilačke veštine. Pošto sam operisan od timskih sportova sa loptom, i mislim da bi prazan gol sa 2 metra promasio i onda lepo Nikola idi ti da se biješ.

2. Član ste Ahilej akademije. Koliko ste zadovoljni uslovima u Ahileju, kao i sparing partnerima?
– Da, član sam Ahilej borilačke akademije. Baš sam zadovoljan uslovima u akademiji, imamo odličnog trenera Ivana Đorđevića, a i još dva vrhunska trenera Savu Lazića i Igora Krstića. Sparing partneri su najbolji u regionu: Vaso, Ilke, Janković, braća Radaković i braća Bukumirić, sve odlični borci i prijatelji.

3. Imate profi skor 3-0, ali dugo se niste borili. Koji je razlog dugog izbivanja iz borilista, kao i razlog povratka u MMA?
– Da, profi skor mi je 3-0. Nisam se borio tačno 6 godina, što naravno ništa ne znači jer se vraćam bolji, jači i iskusniji. Glavni uzrok moje velike pauze je posao kojim se bavim. Uzrok vraćanja je što mi se vratila volja za trening i takmičenje. Bukvalno jedan dan sam spakovao staru opremu i uputio se ka akademiji.

4. Povratnicki meč vam je 27.juna na Megdan 5 protiv Nenada Milanova. Šta ocekujete od tog meca i kakvo je vaše mišljenje o protivniku?
– Povratnički meč mi je na Megdanu 5, na jednom jako ozbiljnom i dobro organizovanom turniru, i velika mi je čast boriti se na takvom eventu. O protivniku znam jako malo i imam puno postovanje prema njemu. Očekujem naravno pobedu i dobru borbu.

5. Koji segment MMA vam najviše odgovara?
– Što se tiče segmenata borbe sve mi odgovara.

6. Vaše mišljenje o regionalnoj sceni? (borcima i organizacijama)
– Regionalna scena se baš popravila, ima mnogo super organizacija i baš dobrih takmičenja. Što se tiče boraca, kao što sam ti rekao, sam vrh regionalne MMA scene je kod nas u Ahilej akademiji, što profesionalnog i što amaterskog dela.

7. Ko vam je omiljen borac u MMA?
– Pa nemam omiljenog, ali gotivim par njih: Holloway, Jones, Ferguson i Aldo. Od stare škole samo ICEMAN, moćni Chuck Liddell.

8. Koji su vaši ciljevi u karijeri?
– Ne znam još ništa, videćemo. Oss

Share.

About Author

Leave A Reply