Jack Hermansson će se boriti protiv Jareda Cannoniera u Kopenhagenu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prvi UFC odlazak u glavni grad Danske će predvoditi borba srednje kategorije između 2 borca, koja su u sjajnoj formi, to su Jack Hermansson i Jared Cannonier.  

Jack Hermansson je 31-godišnji Šved, koji se trenutno nalazi u formi života, a ove godine je već upisao 2 velike pobjede. Hermansson ima skor 20-4 i 4 pobjede zaredom. Zanimljivo da prije ove godine nije bio ni rangiran, ali na UFC on ESPN 2 je dobio veliku priliku boriti se protiv fenomenalnog hrvača Davida Brancha. Tu priliku je popularni “Joker” iskoristio fenomenalno i završio Brancha giljotinom nakon samo 48 sekundi. Tu borbu je odradio 30. marta, a sljedeća mu je bila već krajem aprila, kada je upao na short notice protiv legendarnog Jacarea Souze. Hermansson je pružio nevjerojatnu predstavu i izdominirao Jacarea u borbi na 5 rundi. Trenutno najbolji švedski borac u UFCu je fenomenalan hrvač, ali prije svega kompletan, izgleda odlično i na nogama, a što je najvažnije ima sjajan cardio i za 25 minuta.

Jared Cannonier (12-4) ima svakako još zanimljiviju priču.  Borac, koji se prije borio u teškoj i poluteškoj kategoriji, ali nije uspio napraviti rezultat, koji bi ga gurnuo na sami vrh. Ipak odlučio se preći u srednju kategoriju i to se pokazalo kao odlična odluka. Prvo je upao na short notice baš protiv Davida Brancha i to na main card UFC 230 i nokautirao ga je na početku druge runde. Nakon toga je dobio veliku priliku protiv legende Andersona Silve i nokautirao ga je u prvoj rundi sa low kickom, pred brazilskom publikom. Tako je postao jedan od najzastrašujućih nokautera u srednjoj kategoriji i sada je dobio svoj prvi main event u UFCu.

Ovo je svakako jako važna borba za srednju kategoriju, a pobjednika će vjerojatno dijeliti još samo pobjeda od title shota. 2 borca sa sličnom pričom, ali totalno drugačijim stilom borbe. Očekuje nas sjajna borba!

Share.

Leave A Reply