Jučer održan nov fenomenalan ONE event: strašna borba u main eventu, Okami nokautiran! (Highlights)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Showing 1 of 1

Jučer je održan još jedan zaista fenomenalan event, pun sjajnih borbi, preokreta i brutalnih završnica! Imali smo priliku gledati jednu od najboljih muay thai borbi ikada u borbi za pojas muha kategorije, a bilo je i jako zanimljivih MMA borbi!

Main event nam je pružio pravi rat, u borbi po muay thai pravilima suočili su se prvak Sam-a i izazivač, koji dolazi iz Engleske Jonathan Haggerty. Bio je to nevjerojatan meč, prepun akcije, oba borca su pružila jako atraktivne napade i borila se za sredinu ringa. Ipak Jonathan Haggerty je odradio zaista fenomenalan posao u tom krvavom ratu. Bio je agresivniji, aktivniji i zaista je cijelo vrijeme bacao razne udarce. Sam-a bio je u nokdaunu čak 2 puta u 3. i 5. rundi, a u četvrtoj je bio i on jako blizu prekida, jer je uzdrmao Haggertya i napadao završetak, no Haggerty je uspio sve to izdržati. Fenomenalan meč, u kojem je na kraju nakon 15 minuta rata slavio Englez i postao novi prvak ONE Championshipa po muay thai pravilima u muha kategoriji.

Main card pružio nam je još nekoliko zaista zanimljivih okršaja.
MMA fanove najviše je zanimao debi bivšeg UFC izazivača Yushina Okamija. Ipak on nije prošao prema očekivanjima, jer je završen nokautom u drugoj rundi od strane Kiamriana Abassova. Okami je meč sjajno počeo, srušio je Abassova i dobro radio iz gornje pozicije, tako je dobio prvu rundu. Ipak nakon prve minute druge runde Abassov je pogodio sjajnom desnicom na bradu Okamija, koji se našao u nokdaunu, a Abassov je nastavio sa GnP i tako došao do pobjede karijere!
Marat Gafurov je sa hrvanjem izdominirao Tetsuyu Yamadu i uzeo jednoglasnu odluku sudaca.
Yodpanomrung Jitmuangnon je nokautirao Tylera Hardcastlea u trećoj rundi koljenom u tijelo u borbi po muay thai pravilima.
Priscilia Gaol i Nou Srey Pov pružile su sjajnu borbu, prepunu preokreta i zaista jako dobra borba, većinom na parteru. Gaol je na kraju ipak napravila dovoljno za pobjedu.
Yusup Saadulaev je meč protiv Thanh Lea počeo sjajno, jer ga je dominirao na parteru i nekoliko puta je bio sudac čak blizu toga da prekine borbu, ali Le je izdržao prvu rundu. Ipak u drugoj rundi se desio veliki preokret, već nakon 10 sekundi Saadulaev je krenuo na rušenje, a Le je to osjetio, pokušao je sa high kickom, ali ipak je sjelo koljeno, nakon kojeg je Saadualev zaspao. Nevjerojatan tajming i brutalan nokaut Thanh Lea početkom druge runde. Veliki comeback!
Dae Hwan Kim i Jumayi Ayideng su odradili zaista odličnu borbu, koja je bila pretpuna sjajnih razmjena, gdje su oba borca pokazala tvrdu bradu i srce. Ipak u jednoj od tih razmjena je Kim uzdrmao Ayidenga, koji se našao u velikim problemima i nije se inteligentno branio, zbog čega je sudac prekinuo borbu.

U uvodnim borbama je Ryogo Takashi pobjedio Keanu Subbu, koji je počeo meč fenomenalno, ali Takashi je blokirao jedan low kick, što je Subbu ozlijedilo i Takashi ga je onda završio nokautom u drugoj minuti prve runde, ali ne na način, kojeg bi itko želio. Sunoto Peringkat je jednoglasnom odlukom sudaca u sjajnoj borbi svladao Paula Lumihia. Chan Rothana je nokautirao GnP udarcima Rudy Agustiana u drugoj rundi. Pobjede submisijom u prvoj rundi upisali su Adrian Mattheis i Angelo Bimoadji. U muay thai borbama odlukom sudaca su pobjedili Andrew Miller i Kenta Yamada.

Showing 1 of 1
Share.

Leave A Reply