Karlo Caput se ovog vikenda bori za pojas najbolje afričke promocije! (Foto + Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Showing 1 of 1

Jedan od najvećih hrvatskgi talenata u Karlo Caput ovaj tjedan nalazi se u Južno Afričkoj Republiki, gdje će se ovaj vikend boriti za pojas najbolje tamošnje promocije EFC. 

“Hrvatski Kauboj” Karlo Caput je u profesionalnoj karijeri neporažen sa skorom 8-0, a ima samo 26 godina i praktički je čitava karijera tek pred njim. Najvažnija pobjeda u karijeri, koja mu je i otvorila vrata velikih organizacija, bila je protiv ukrajinskog veterana Renata Lyatifova. Njega je Caput nokautirao za samo 5 sekundi.

A sada je pred borcem iz Dubrovnika još veća borba, naime boriti će se za pojas Extreme Fighting Championship organizacije u perolakoj kategoriji. Borba će se održati u Johannesburgu i to u glavnoj borbi večeri protiv jako opasnog prvaka te promocije Igeu Kabese, koji ima skor 11-1.

Caput se u JAR nalazi sa Domagojem Obradovićom, a tamo su obavili neke medijske dužnosti i sučeljavanje sa subotnjim protivnikom. Karlo nam je ekskluzivno rekao kako je spreman i da očekuje da će u borbi dati sve od sebe. A o promociji je imao samo riječi hvale, da su veoma profesionalni što se tiče i organizacije, produkcije, kao i dvorane, te da je sve na najvećem nivou.

Na ovom linku možete pogledati zzanimljivo gostovanje Caputa i Kabese u jednoj od afričkih emisija:

Caputa sutra čeka vaganje, a u subotu borba. Prenos uživo bi trebao biti na TV programu

 

Showing 1 of 1
Share.

Leave A Reply