Kreće nova sezona PFL-a, Bojan Veličković predvodi prelimse!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Noćas početkom u 00.30 kreće druga sezona PFL-a, a počinje regularni dio za velter kategoriju i jedinu žensku, laku kategoriju. 

Event će predvoditi velika PFL zvijezda Kyla Harrison, dvostruka olimpijska prvakinja u judu i neporažena u MMA karijeri sa skorom 3-0. Njezina protivnica će biti bivša UFC borkinja Larissa Pacheco, koja je iskusnija i ima skor 11-2, sjajna je u BJJ. Pobjednik prošle sezone u velter kategoriji Magomed Magomedkerimov boriti će se protiv Johna Howarda. Boriti će se još jedna zvijezda PFLa i prošlogodišnji finalist Ray Cooper protiv Zane Kamake, koji je pao vagu i tako Cooper već ima 3 boda, a može se boriti za više. Na main cardu gledat ćemo i bivšu UFC borkinju Sarah Kaufman protiv Morgan Frier te Sadibou Sy protiv Davida Michauda.

Bojan Veličković će predvoditi undercard protiv Handessona Ferreire, a vidjet ćemo i na prelimsima još ostatak zanimljivih borbi. Da podsjetimo na sistem bodovanja u regularnom dijelu. U svakoj muškoj kategoriji je 12 boraca, a 8 sa najviše bodova ih ide dalje u PlayOff. U regularnom dijelu svaki borac odradi 3 borbe, prekid u prvoj rundi za borca znači 6 bodova, u drugoj rundi 5 bodova, u trećoj 4 boda, a ako borac pobjedi odlukom sudaca, to mu donese 3 boda. Samo u ženskoj lakoj kategoriji je samo 10 borkinja, ali 8 ih prolazi dalje i imaju isti sistem bodovanja.

Share.

Leave A Reply