Noć prekida u Odžacima! Pojasi idu u Brazil.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Završio je još jedan SBC 21, a na ovom eventu je samo jedna borba otišla do sudačke odluke, a i ta je bila zaista fenomenalna!

Maiquel Falcao nokautirao je Igora Pokrajca na samom kraju prve runde. Borba nije bila previše aktivna, sudac je nekoliko puta razdvajao borce, ali ipak i jedan i drugi su pogodila nekoliko udaraca. Na kraju je Falcao zadao onog najjačeg, koji je Igora bacio u nokdaun i tu je bilo kraj borbe. Falcao je postao prvi SBC prvak u poluteškoj kategoriji.
Jackson “Tortora” Loureiro je RNC gušenjem završio Stefana Zvijera u prvoj rundi. Tortora je jednostavno bio bolji borac, Zvijer ga je rušio, ali Tortora nije bio u većoj opasnosti. Tortora je tako zadržao pojas, kada je Zvijeru došao na leđa i Zvijer je tapkao na RNC gušenje.
Slobodan “Limp” Maksimović i Benedito Silva Azevedo odradili su fenomenalnih 15 minuta borbe, a na kraju je slavio Limp, koji je bio bolji u svakoj rundi, ali ipak Brazilac je oduševio, jer je pokazao srce i kako može primati udarce. Ipak sjajna izvedba Limpa i zaslužena pobjeda!
U borbi 2 neporažena borca Manoel Fernandes Neto je pobijedio Mira Jurkovića RNC gušenjem u prvoj rundi. Neto je čitavu borbu tražio rušenje i leđa Jurkoviću, koji je to dobro branio, ali uporni Brazilac ipak mu je došao na leđa te krenuo gušenjem. Oba borca su se srušila na pod, a onda je sudac prekinuo borbu. Možda malo kontroverzan završetak, ali činjenica je da bi Jurković vjerojatno zaspao u svakom slučaju, jer je to bio sjajan RNC.
Ognjen Salatić i Danijel Kokora odradili su jako interesantnu borbu. Odradili su nekoliko razmjena u stojci, ali onda je Salatić počeo koristiti hrvanje i rušio Kokoru, ali on se dobro snalazio i branio iz teških situacija. U jednom trenutku u stand-upu se čini kako je Kokora uzdrmao Salatića, no on opet ruši. Tako je Salatić uzeo prvu rundu. U drugoj Kokora odmah pogodi high kick i Salatić je bio primoran tražiti klinč, jer je bio uzdrman. Ipak Salatić još jednom ruši Kokoru i dolazi mu na leđa, odakle krene siloviti GnP i sudija je prekinuo borbu.
Gian Siqueira je pokazao da je velika razlika u kvalitetu između njega i Nebojše Mršića i završio je borbu u prvoj rundi. Mršić je počeo dobro i agresivno, ali vrlo brzo je Brazilac preselio borbu na parter i taml tražio poziciju za završiti borbu. Našao ju je vrlo brzo, jer je došao u full mount i Mršić mu je dao leđa, Siqueira je to iskoristio za RNC gušenje.
Nemanja Kovač i Slavoljub Mitić su borbu počeli vrlo oprezno, iako bilo je nekoliko dobrih udaraca. Pred kraj runde ipak Kovač napadne i spinning back kickom uzdrma Mitića, koji je ipak preživio prvu rundu uz dosta problema. Ipak početkom prve runde Kovač pronalazi pravi udarac i baca desni direkt kao kontru na kick Mitića i tako ga je sjajno nokautirao.
Dušan Salkanović je u prvoj rundi nokautirao zamjenskog protivnika Mirka Jovanovića.
Predrag Bogdanović je vrlo lako savladao Luku Sumića u prvoj rundi sa RNC gušenjem i potvrdio svoj potencijal.

Share.

Leave A Reply