ONE Championship objavio fenomenalan card za početak augusta u Manili: vraća se Demetrious Johnson!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ONE Championship nastavlja jako u ovoj godini, a objavili su zaista impresivan i fenomenalan fight card za početak augusta. Na tom eventu nastupati će čak 4 bivša UFC borca, od toga 2  prvaka i jedan izazivač! 

Main event ovog eventa u Manili će biti muay thai borba za pojas bantam kategorije između mladog prvaka iz engleske Jonathan Haggertya i legendarnog Rodtanga. Možemo očekivati pravi rat u ovoj borbi, koja će trajati 5x po 3 minute.

Legendarni i jedan od najboljih boraca svih vrijemena Demetrious “Mighty Mouse” Johnsona. On je u prvoj borbi turnira muha kategorije pobjedio Yuyu Wakamatsu giljotinom u drugoj rundi. U drugom kolu boriti će se protiv još jednog Japanca Tatsumitsu Wade. Wada ima skor 21-10, a u prvom kolu je odlukom sudaca pobjedio Gustava Balarta. U drugom meču polufinala ovog turnira će se susreti fenomenalni Kazahstanski hrvač Kairat Akhmetova protiv Danny Kingada. Yuya Wakamatsu će odraditi meč protiv Recce Mclarena, koji je ispao protiv Kairata Akhmetova. Ta borba će biti zamjenska, u slučaju da otpadne neki borac za finale turnira

U lakoj kategoriji ćemo gledati bivšeg UFC prvaka lake kategorije Eddie Alvareza, koji je izgubio u debiju u ONE u prvom kolu turnira protiv Timofeya Nastyukhina, ovoga puta će se boriti protiv bivšeg prvaka ONE Eduarda Folayanga. Već spomenuti Timofey Nastyukhin će se za ulazak u finale turnira lake kategorije boriti protiv Honorio Banaria. Pobjednik će se u finalu boriti protiv Saygid Arslanalieva.

Bivši izazivač srednje kategorije u UFC Yushin Okami će se boriti protiv fenomenalnog i neporaženog američkog hrvača Jamesa Nakashime. Još jedan bivši UFC borac Leandro Issa će se susresti sa Japancom Daichi Takenakom. Bit će još nekoliko vrlo zanimljivih MMA i muay thai borbi. Očekuje nas sjajan event!

Share.

Leave A Reply