Otkrivenih čak 7 borbi za UFC on ESPN u San Antoniu!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jutros su jedna za drugom stizale obavijesti o ugovorenim borbama za UFC on ESPN 4, koji će se održati u julu u San Antonio. UFC se vraća u San Antonio drugi put, a spremaju jako zanimljiv event. 

Najzanimljivija borba koja je dogovorena za ovaj event je između 2 contenderice ženske muha kategorije Liz Carmouche i Roxanne Modafferi. Obe djevojke gledaju prema napadu na pojas, Carmouche ima 4-1 u zadnjih 5 borbi. Modafferi je u zadnjoj borbi iznenađujuće pobijedila sestru prvakinje Valentine Shevchenko, Antoninu. Jako zanimljiv match up. Aleksei Oleinik i Walt Harris ipak će odraditi međusobnu borbu i to baš na ovom eventu. Ova 2 teškaša trebala su se boriti na eventu u Kanadi, ali Oleinik je bio premješten u main event UFCa u Rusiji, gdje je izgubio od Overeema nokautom u prvoj rundi. Harris je dobio zamjenskog protivnika i nokautirao Sergeia Spivaka u prvoj minuti borbe. Još jedna jako važna borba u ženskoj bantam kategoriji dodana je na ovaj card. Irene Aldana, koja je prošli vikend pobjedila Bethe Correiu vraća se već u julu i boriti će se protiv bivše izazivačice Raquel Pennington. Aldana ima 3 pobjede zaredom i mnogi je smatraju najatraktivnijom ženskom borkinjom u UFC zhog brawlerskog stila. Ovo će biti fenomenalna borba.

Ostale 4 borbe su isto jako zanimljive. Domingo Pilarte konačno će debitirati u UFC, nakon što je oduševio u Dana White Contender Series i zaradio ugovor, njegov protivnik bit će Felipe Colares. Novu priliku je dobio i vlasnik najgoreg skora u UFC, Alex Caceres, koji ima 14 pobjeda i 12 poraza. Njegov protivnik bit će Steven Peterson, koji ima skor 1-2 u UFC. Ovo će vjerojatno biti borba za ostanak u UFC, a možemo očekivati dobru borbu zbog stila oba borca. Jin Soo Son, koji je oduševio u UFC debiju, unatoč tome što je poražen od najvećeg talenta bantam kategorije Petr Yana, vraća se na ovom eventu protiv Maria Bautiste. Sam Alvey pokušati će se vratiti pobjedama protiv Klidsona Abreua.

UFC se tako vraća u San Antonio prvi put nakon 2014, kada su event predvodili Swanson i Stephens. Ovaj event održati će se 20.7., a već sad izgleda jako dobro, a još nema glavne borbe i kompletiran card.

Share.

Leave A Reply