Stošić poražen sudačkom odlukom protiv Devina Clarka!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nažalost srpski poluteškaš je poražen u drugoj UFC borbi protiv Devina Clarka. Joel Alvarez velikim preokretom završio Danila Belluarda! 

Devin Clark je odmah ušao jako dobro u borbu low kickovima, ali jednog je Stošić vrlo dobro izkontrirao. Ipak već sljedeći udarac Clarka završio je na bradi Darka, a to je bio zadnji direkt, a Stošić je pao u nokdaun. 2 minute nalazili su se na parteru, ali Clark nije uradio ništa, a Stošić se vratio na noge i onda su krenule opasne razmjene, ipak dočekali smo drugu rundu. Stošić je odmah krenuo u klinč i većinom smo borbu gledali uz kavez, sve dok minutu i 30 sekundi pred kraj runde Stošić nije srušio Clarka i zadao dobre GnP udarce. Treća runda je odlučivala, ali Clark je bio svježiji borac i puno je više udaraca bacao. Stošić je previše čekao, na kraju je pokušao, ali bilo je prekasno. Nažalost suci su zasluženo pobjedu dali Clarku.

Event su otvorili Danilo Belluardo i Joel Alvarez. U toj borbi je Alvarez pobjedio tehničkim nokautom u drugoj rundi, nakon što je sjajno preokrenuo poziciju na parteru, počeo je sa jakim GnP udarcima i sudac je zaustavio borbu, jer Italijan nije odgovarao.

Share.

Leave A Reply