U 19.00 počinje KSW 48, a nastupaju 3 naša borca!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Za manje od sat i 30 minuta početi će jako zanimljiv KSW 48 event, na kojem će nastupati čak 3 regionalna borca!

Tačnije event će početi u 19.00, u poljskom Lublinu. To će biti jedan od manjih eventa KSWa, ali ipak izgleda jako dobro. Predvoditi će ga Roman Szymanski i Salhadine Parnasse.

Ali ono što nas još više zanima, su svakakvo borbe naša 3 regionalna borca.

Crnogorski velteraš Savo Lazić će se u četvrtoj borbi večeri (oko 21.00) boriti protiv opasnog Poljaka Michala Michalskog. Savo Lazić je upao kao zamjena za nažalost ozlijeđenog sunarodnjaka Miloša Janičića. Ipak vjerujemo da je Savo spreman za ovaj najvažniji meč karijere!

Bivši hrvatski UFC borac i bivši FFC prvak Filip Pejić boriti će se odmah nakon Save Lazić, tačnije peta borba večeri (oko 21.20). Njegov protivnik je Filip Wolanski, koji u KSW ima skor 2-2, a ima i 2 bonusa za borbu večeri. Očekujemo zaista sjajnu borbu perolake kategorije i naravno pobjedu Filipa u KSW debiju.

Još jedan Hrvat Stjepan Bekavac će odraditi veliki revanš protiv Lukasza Jurowskog, kojeg je pobjedio prije 14 godina! Oba su pristala na taj revanš i očekujemo zaista pravi vatromet u kavezu, vjerujemo da će ta borba oduševiti poljsku publiku. To će biti co-main event, sedma borba po redu (oko 22.00)

Naravno svim našim borcima želimo puno sreće večeras i da se vrate kući sa 3 pobjede.

Share.

Leave A Reply