UFC objavio main event za UFC FN u Sacramentu, koji je mnoge razočarao

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UFC je jutros pomalo iznenadio sa glavnom borbom UFC FN eventa u Sacramentu, taj event će predvoditi ženska borba, koja nema uloga pojasa, a to se zadnji put desilo 2017. godine. 

Taj event predvoditi će borba za top contendericu ženske bantam kategorije. Najveći talenat ove kategorije, Aspen Ladd je dobila svoj event, kojeg će predvoditi protiv bivše prvakinje perolake kategorije Germaine De Randamie.

Aspen Ladd ima 24 godine, a i dalje je neporažena u profesionalnoj karijeri, sa 8 pobjeda. Ladd je najbolja hrvačica ženske bantam kategorije, a čak 6 njezinih pobjeda je stiglo prekidom, samo je 2 borbe pobjedila na odluku sudaca, obe protiv Sijare Eubanks. U UFC ima skor 3-0, pobjedila je Linu Lansberg, Tonyu Evinger i Sijaru Eubanks. Dobila je i 2 bonusa, jedan za izvedbu, drugi za borbu večeri. Ladd je poznata po svom sjajnom hrvanju i GnP.

Germaine De Randamie je bivša UFC prvakinja u perolakoj kategoriji, ali ipak joj je bio oduzet pojas, zbog izbjegavanje borbe protiv Cris Cyborg. Njezin skor je 8-3, a u 6 UFC borbi izgubila je samo protiv Amande Nunes. Pobjedila je između ostalog Holly Holm i Raquel Pennington. Ona je sjajna u stand up borbi, ali i vrlo kompletna, ima vrlo dobru odbranu od rušenja. Ona je svakako pravi ispit i jako neugodna protivnica za Aspen Ladd.

Kako god, jako iznenađujuć main event, ali pobjednica ove borbe može postati sljedeća izazivačica Amande Nunes ili Holly Holm. Može ovo biti jako zanimljiva borba, sudar stilova. To će biti prvi ženski main event, koji nema uloga pojasa još od 2017, kada su event u Singapuru predvodile Holm i Correia.

Share.

Leave A Reply