UFC se vraća u Vancouver! Objavljenih 6 sjajnih borbi.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Već je dugo poznato da se UFC vraća u Vancouver po prvi put nakon 2016. godine, kada se tamo održao UFC on FOX event sa glavnom borbom Deimana Maie i Carlosa Condita. 

Već po pravilu svaki put kada UFC dođe u Vancouver je dobar card. Dosad je bilo već 4 eventa odrađenih u tom kanadskom gradu, a to su bili: UFC on FOX 21: Maia vs. Condit, UFC 174: Johnson vs. Bagautinov, UFC 131: JDS vs. Carwin i UFC 115: Liddell vs. Franklin. Ovogodišnji u septembru će biti event serije fight night, odnosno ESPN+. Zasad je objavljenih 6 borbi: 2 teškaške, 2 poluteške i 2 iz srednje kategorije. Card već sada izgleda jako dobro, a još nije poznat main event.

Jako zanimljiva borba će biti svakako ona teškaška između povratnika Todd Duffeea, koji će se vratiti nakon 4 godine, da bi se borio se sparing partnerom Stipe Miočića Jeff Hughesom. Marcin Tybura će pokušati zadržati posao u UFC protiv u UFCu neporaženog Brazilca Augusta Sakaia.

Najzanimljivija borba na cijelom cardu je zasada između legendarnog Glovera Teixeire i velike nade Nikita Krylova. Bivši izazivač će pokušati zaustaviti i trećeg protivnika zaredom, koji želi napasti vrh preko njega. Druga borba poluteške kategorije je vrlo dobra. Misha Cirkunov će se pokušati vratiti na pobjedničke staze protiv opasnog i neporaženog Jimmy Crutea.

Finalist TUFa Uriah Hall će pokušati pobjediti brazilskog grapplera Antonia Carlosa Juniora, kojem je u prošloj borbi prekinut niz od 5 pobjeda. Dave Branch također u srednjoj kategoriji pokušava uhvatiti zadnji voz, a prepreka će mu biti Andrewa Sancheza, bit će to odlična borba 2 hrvača.

Share.

Leave A Reply